Praktiske oplysninger

Der er skrevne og uskrevne regler alle steder - og også hos os. Det fører for vidt her, så nedenfor er der en oversigt over nogle af de oplysninger, du kan have brug for:

 

Indgang til Randers og omegns Husflidsforening:

Vestergade: Indgangen er i stueetage, og du skal ned i kælderen for at komme til foreningens værksteder. Du kan tage elevatoren eller trappen ned (den ligger til højre, når du kommer ind i foyeren).

Jernbanegade: Indgangen er i kælderetagen ved siden af den brede trappe, der går op til Fritidscenterets foyer. Herfra kommer du ind i en gang, hvor der er indgang til Husflids Værksteder gennem døren på højre hånd.

 

Parkering: 

Vestergade: Der er timeparkering på mindre kommunal parkeringsplads skråt overfor, her 1 handicapplads (bruges også til læge, apotek og tandlæge). Der er enkelte båse på vejen tæt på, heraf 1 handicapplads.

Jernbanegade: Der er enkelte parkeringspladser på asfalt i gården ved Tørvebryggen, heraf 3 handicappladser. Der er supplerende parkering på grus, inden du kører ind i gården, her er også 2 handicappladser. På den modsatte side af vejen er stor kommunal parkeringsplads, asfalt og grus, heraf 2 handicappladser. 

 

Toiletter: 

Vi har til huse i et center med offentlig adgang. I gangen, udenfor vores værksteder, er der et stort toilet (ved siden af elevatoren), som også er et offentligt toilet. Det er rent og pænt (det sørger Fritidscenterets dedikerede personale for).

Inde hos os er der et toilet for enden af gangen ud mod gården. Det er ikke stort, og det har nogle år på bagen, men som det andet, så bliver der sørget for rengøring og opfyldning af papir og sæbe, så pas pænt på det.

I hjørnet i foyeren i stueetagen er der flere toiletter, kønsopdelt. De er offentligt tilgængelige.

Vær med til at holde standarden ved at efterlade toiletter i samme stand, som du gerne vil tage det i besiddelse. Og husk de gode ord: Har du lagt en mukkert, så giv børsten en dukkert og kan du ikke pis lige, så sæt dig som en pige. (Vi undskylder for vores franske.)

 

Rygning: Vi opfordrer til, at der ryges i den lukkede gård, hvor der er udgang til fra gangen med skabene, døren ved siden af toilettet. Der står askebæger. Vi håber vores rygere hjælper servicemedarbejderen med at tømme/rense det fra tid til anden.

Alternativt kan der ryges ved vores indgang, og i så fald vil vi opfordre til, at man trækker længere ud end den smalle passage, der er ved indgangen. Det er ikke nødvendigvis rart for brugere af huset, der skal ind fx til elevatoren, at de skal forbi rygeres hyggestund foran døren. Af samme årsag: Brug hellere vores lukkede gård.

 

Køleskab: I gangen med skabene har foreningen et lille køleskab, som du gerne må bruge til din leverpostejmad, hvis du har brug for det. Men! Du skal tage den med dig igen samme dag, hvis du ikke spiser den. Du må til gengæld gerne tørre det over med en klud, hvis du kan se det trænger.

 

Forplejning i øvrigt: Ved arrangementer købes forplejning gennem Fritidscenterets kontor.

 

Affald, rengøring og oprydning: 

Der aftales fælles hovedrengøring, når det er nødvendigt; det kan være til jul, til sommer.

Vi sorterer affald så godt som muligt. Restaffald og organisk affald i spandene i de enkelte værksteder. Glas, metal, pap og papir i containerne udenfor. Andet affald kan aftales med huset if til fx storskrald; kontakt servicemedarbejderen.

Brugte klude, viskestykker og håndklæder kan lægges til vask på det lille bord til højre i mellemgangen på vej ud af Husflid (under knagerækken), derfra tager rengøringsassistenten det - hun lægger dem på bordet i det første lokale, når det er vasket. Derfra er det fælles ansvar at få dem fordelt ud til alle håndvaskene i kælderetagen. 

 

Lukkedage: Fritidscenteret er lukket mellem jul og nytår, og det er vi så også, såvel som nationale helligdage også er lukkedage. Vi holder 2 måneders sommerferie, hvor foreningens medlemmer ikke har adgang. For nærmere tidsangivelser se årshjulet.Randers og Omegns Husflidsforening
Fritidscentret
Vestergade 15
8900 Randers C

Mail: randers.husflid@gmail.com

CVR: 17942379

Du finder os i Fritidscentret i Vestergade 15, 8900 Randers C. Vi holder til i Kælderen og benytter os af andre lokaler i huset også. Find os i kælderen første gang du besøger os. Der er indgang fra Vestergade og fra Jernbanegade


Medlem af Fora