Hviske-tiske

Hvis noget er for meget, så dur det ikke. I Randers og Omegns Husflidsforening skal det være rart at være. For alle.

 

Når du har din gang i Randers og Omegns Husflidsforening, så ved vi, at du også har en følelse af ejerskab til foreningen i en eller anden udstrækning, som de fleste medlemmer har det. Vi skal have plads til stor forskellighed og give god plads til ikke at være enige, her hvor vi er mange mennesker det samme sted og på mange tidspunkter.

Foregår der imidlertid noget i din nærhed, som ikke virker rigtigt, eller som din mavefornemmelse reagerer på, måske mere end én gang, så vil vi gerne høre om det. Vi opfordrer ikke til en sladrekultur, men til en opmærksomhed på, når noget er galt og urigtigt i vores forening - og vi gør det i visheden om, at urigtigheder ikke sker, mens bestyrelsen står og ser på.

 

En anden ting er, at nogle gange kan man føle sig mere klemt, end det er godt for humør og velbefindende. Befinder du dig i en situation, du ikke ved, hvordan du skal håndtere eller løse, så skal du vide, at vi gerne tager en snak omkring det med dig. Måske er det ikke så meget, der skal til for at vende en situation.  Skal der mere til, end vi selv kan klare, så hjælper vi dig videre med det.

 

Tag fat i os, når vi mødes i værkstederne, eller hvis du vil rette henvendelse til os på anden vis, så send en mail, hvor du i subjekt-linjen skriver "Hvisk det til os". Den slags henvendelser har vi en skærpet opmærksomhed på og vil håndtere med diskretion og stor respekt. Alternativt kan du aflevere en lukket kuvert uden yderligere kommentarer til ethvert bestyrelsesmedlem.

Det er som udgangspunkt formand og kasserer, der læser indkomne mails, og du skal vide, at vi er fuldt ud i stand til at håndtere en mail, der eventuelt kan omhandle os eller andre i bestyrelsen, og vi er i kraft af bestyrelsesansvaret forpligtet på at tage det med videre. Randers og Omegns Husflidsforening
Fritidscentret
Vestergade 15
8900 Randers C

Mail: randers.husflid@gmail.com

CVR: 17942379

Du finder os i Fritidscentret i Vestergade 15, 8900 Randers C. Vi holder til i Kælderen og benytter os af andre lokaler i huset også. Find os i kælderen første gang du besøger os. Der er indgang fra Vestergade og fra Jernbanegade


Medlem af Fora