Adgangsforhold for handicappede

Husflidsforeningen tilbyder adgangsforhold til handicappede til de fleste aktiviteter.

Du kan sagtens benytte Randers og Omegns husflid selvom du har et fysisk handicap.

Indgang til Randers og omegns Husflidsforening:

Vestergade: Indgangen er i stueetage, og du skal ned i kælderen for at komme til foreningens værksteder. Du kan tage elevatoren eller trappen ned (den ligger til højre, når du kommer ind i foyeren).

Jernbanegade: Indgangen er i kælderetagen ved siden af den brede trappe, der går op til Fritidscenterets foyer. Herfra kommer du ind i en gang, hvor der er indgang til Husflids Værksteder gennem døren på højre hånd.

Parkering

Vestergade: Der er timeparkering på mindre kommunal parkeringsplads skråt overfor, her 1 handicapplads (bruges også til læge, apotek og tandlæge). Der er enkelte båse på vejen tæt på, heraf 1 handicapplads.

Jernbanegade: Der er 3 handicappladser. Der er supplerende parkering på grus, inden du kører ind i gården, her er også 2 handicappladser. På den modsatte side af vejen er stor kommunal parkeringsplads, asfalt og grus, heraf 2 handicappladser.

Aktiviteter/Værksteder

Hvis du ønsker at deltage i aktiviteter der foregår i kælderetagen eller på 1. sal., er der adgang til elevator via Vestergade og Tørvebryggen hvorfra du kan tage elevatoren.

Desværre kan vi ikke tilbyde adgang til elevator til aktiviteter, der foregår på 2. sal.

Toilet

Vi har til huse i et center med offentlig adgang. I gangen, udenfor vores værksteder, er der et stort toilet (ved siden af elevatoren), som også er et offentligt toilet. Det er rent og pænt (det sørger Fritidscenterets dedikerede personale for).

I hjørnet i foyeren i stueetagen er der flere toiletter, kønsopdelt. De er offentligt tilgængelige

Randers og Omegns Husflidsforening
Fritidscentret
Vestergade 15