Medlemskab

Med et medlemskab i Randers og Omegns Husflidsforening kan du sysle og udøve håndværk i fællesskab med andre.

Når du er havnet på den her side, er det sikkert fordi, du er nysgerrig efter hvad et medlemskab i Randers og Omegns Husflidsforening kan?

I kort form kan du deltage i de aktiviteter, du har lyst til, og måske har du allerede snuset lidt til beskrivelserne af dem i bjælkerne, hvor de er beskrevet.

For priser og indmeldelse klik på medlemskab herude til højre (læser du med på telefonen kommer den nedenfor).

Randers og Omegns Husflidsforening
Fritidscentret
Vestergade 15
8900 Randers C