En del af Fora

Randers og Omegns Husflidsforening er medlem af Fora, der er et oplysningsforbund med fokus på læring og kreativitet i fællesskab.Fora arbejder for at fremme og udvikle en folkeoplysning, der er relevant og vigtig for den enkelte og for fællesskabet. Fora vil skabe åbne sociale rum til kreativitet og læring i fællesskab, hvor man engagerer sig og tager ansvar. Vi vil det samme i Randers og Omegns Husflidforening.

Visionen er at skabe folkeoplysning, der til stadighed er relevant og fundamentalt vigtig for den enkelte og for vores fællesskab, og derigennem bidrag til forandring i samfundet.

 

Fora tilbyder folkeoplysende kurser, aktiviteter og oplevelser, der giver alle mulighed for værdifuld læring med mening. Deres kerneværdi er fællesskab - lokalt og internationalt. Deres kurser og aktiviteter dækker eksempelvis kreative håndværk, sundhed og bevægelse, musik og kunst, sprogundervisning og kulturkendskab samt foredrag og debatarrangementer.

KONTAKT


Randers og Omegns Husflidsforening
Fritidscentret
Vestergade 15
8900 Randers C

Mail: randers.husflid@gmail.com

CVR: 17942379

Du finder os i Fritidscentret i Vestergade 15, 8900 Randers C. Vi holder til i Kælderen og benytter os af andre lokaler i huset også. Find os i kælderen første gang du besøger os. Der er indgang fra Vestergade og fra Jernbanegade


Medlem af Fora