Træfolk

Træværkstedet er for dig, der har lyst til at arbejde med træ. Måske vil du gerne dreje i træ, lære det, eller måske vil du bygge et mindre møbel eller reparere benet på den stol, der står og vipper lidt? Du er velkommen hos os.

 

I træværkstedet deltager du samtidigt i et fællesskab, hvor vi deler vores erfaringer og kærligheden til håndværket, til træ og træredskaber, samtidig med at vi hygger os.

Vi får nogle fine resultater ud af syslen og er fint repræsenteret, når Randers og Omegns Husflidsforening holder udstillinger.

 

Betaling for træ: Vi har et mindre lager af træ. Der er gratis træ, og der er betalingstræ. Det er til at se sig ud af, og enhver husker, at når man tager fra betalingshylden, så afregner man med det samme til værkstedets kontaktperson. Priserne er lave. Indtægten bliver anvendt til nødvendige fornyelser og andre nyindkøb.

Du kan også selv medbringe træ efter eget valg.

 

Maskiner: Mulighederne for kreativ udfoldelse er mange, og det er vores fede maskiner også. For alle maskiner gælder det, at de ikke må benyttes, hvis man er her alene i det pågældende værksted, og alle sikkerhedsforanstaltninger skal følges og må ikke omgås. Når du begynder at komme hos os, får du en gennemgang af vores maskinpark og en introduktion til ansvarlig brug af den. Henvend dig til en af de erfarne træmænd.

Håndværktøj af forskellig karakter er også tilgængeligt, såvel som du er velkommen til at tage dit eget med. De lagre vi har af forskellige ting, kan du få en introduktion til af os og vi kender alle de gængse rytmer og arbejdsgange, så spørg os endelig.

Husk, at Randers og Omegns Husflidsforening er baseret på fællesskab og fælles ansvar. Det tager vi også alvorligt ved brug af træværkstedet.

Der er hele vejen rundt megen viden, som vi gerne deler ud af ved behov. Husk, at det er godt at spørge. Det er bedre at spørge en gang ekstra, end det er, at komme i karambolage med et håndværktøj, eller det der potentielt er værre.

 

Minigalleri viser medlemmernes egne produktioner:

Klik på det enkelte foto for at se det i fuld størrelse
Klik på  X oppe i venstre hjørne for at vende tilbage til oversigten

KONTAKT


Randers og Omegns Husflidsforening
Fritidscentret
Vestergade 15
8900 Randers C

Mail: randers.husflid@gmail.com

CVR: 17942379

Du finder os i Fritidscentret i Vestergade 15, 8900 Randers C. Vi holder til i Kælderen og benytter os af andre lokaler i huset også. Find os i kælderen første gang du besøger os. Der er indgang fra Vestergade og fra Jernbanegade


Medlem af Fora