Orkis

Orkis er for dig, der kan lide smukke, sirlige ting, og er en mellemting mellem hækling og knipling. Med sine mange ringe og buer, der er lavet af små knuder og kombineret på uendelige måder, kan du orkere de absolut smukkeste ting.

 

Orkis kan ikke kun anvendes til dækkeservietter og asietter eller til jule- og påskepynt. Det er også rigtig godt til smykker og til små elementer, som kan sættes sammen med stof eller strik til f.eks. punge, tasker og tøj. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Håndværket er for dig, der kan lide det smukke, sirlige og feminine udtryk. Du er glad for at bruge dine fingre, og du har lyst til at være kreativ og sammen med andre. Vi orkerer samtidig med, at der foregår andre sysler i det samme lokale. Det er hyggeligt og en fin måde at indgå i et fællesskab, hvor vi deler erfaringer og hygger os. Vi har det rart og bliver inspireret af hinanden.

Det skal du bruge: For at komme i gang skal du bruge en særlig skytte til at orkere med, en orkisnål, noget meget tyndt garn, et mønster og noget stivelse.

Spørg os endelig, inden du går på shopping. Det kan være lidt af en jungle at jonglere i, hvis man er uprøvet orkerer, og måske ved vi præcis, hvor du skal lægge dine penge. Der er ingen grund til, at du skal lave fejltagelser, som kan undgås.

Du er altid velkommen til at komme forbi og se de ting vi sidder med. Måske er det noget for dig - og vi har altid en ekstra stol.

 

Minigalleri viser medlemmernes egne produktioner:

Klik på det enkelte foto for at se det i fuld størrelse
Klik på  X oppe i venstre hjørne for at vende tilbage til oversigten

 

KONTAKT


Randers og Omegns Husflidsforening
Fritidscentret
Vestergade 15
8900 Randers C

Mail: randers.husflid@gmail.com

CVR: 17942379

Du finder os i Fritidscentret i Vestergade 15, 8900 Randers C. Vi holder til i Kælderen og benytter os af andre lokaler i huset også. Find os i kælderen første gang du besøger os. Der er indgang fra Vestergade og fra Jernbanegade


Medlem af Fora