Hækling

Et rustent søm og et stykke sisal er det en hæklenål, der ikke laver noget?

 

Hækling foregår overalt i huset på forskellige tidspunkter og er vældig populært. Randers og Omegns Husflidsforening inviterer dig og din hæklenål indenfor. Du er meget velkommen.

Medbring selv garn og nåle.

Det er med hæklenålen, som det er med strikkepindene, de bærer foreningens DNA med sig, fordi begge dele er til at tage med, hvor man end kommer i huset, og dermed er håndarbejdet kernen i din tilstedeværelse, som er så vigtig for fællesskabet.

Du og din hæklenål er altid velkommen, og Tirsdag Aften er det måske en fordel at starte i Lerværkstedet, hvor der er flere forskellige aktiviteter i gang på samme tid. Her er der altid nogen, der ved noget om noget og kan hjælpe videre, hvis du er gået i stå. Måske er det dig, der kan hjælpe andre.

 

Det helt særlige: Foreningen udmærker sig ved, at samle forskellige håndværk ved samme bord eller i samme hus på samme tid. Det giver plads til forskelligheden uden stigmatisering, men med hjerte og sjæl. Tirsdag Aften har denne tanke med sig; mennesker mødes over sysler og får vendt stort og småt. Vi har ikke romerske bade på vores kølige breddegrader, historisk har vi husflidsforeninger til formålet; vi mødes og får vendt det meste, mens noget nyttigt eller andet vigtigt kommer fra hånden.

I foreningens øvrige åbningstid er det den samme tænkning, der ligger til grund for vores forsamling. Måske det til tider er lidt tydeligere Tirsdag Aften end i dagstimerne, hvor værkstederne i nogen udstrækning kan syne mere fagspecifikke.

 

Minigalleri viser medlemmernes egne produktioner:

Klik på det enkelte foto for at se det i fuld størrelse
Klik på  X oppe i venstre hjørne for at vende tilbage til oversigten

KONTAKT


Randers og Omegns Husflidsforening
Fritidscentret
Vestergade 15
8900 Randers C

Mail: randers.husflid@gmail.com

CVR: 17942379

Du finder os i Fritidscentret i Vestergade 15, 8900 Randers C. Vi holder til i Kælderen og benytter os af andre lokaler i huset også. Find os i kælderen første gang du besøger os. Der er indgang fra Vestergade og fra Jernbanegade


Medlem af Fora