Sølv

Alkymisten smiler anerkendende, da han ser, hvad der bliver tryllet frem i kælderen under Fritidscentret. Det glimter, og luften er ladet med god energi.

 

Går du rundt med en guldsmed i maven, så luk ham ud og lad ham lege med, når vi på sølvholdet fremstiller smukke smykker af sølv i forskellige former.

Fantasien er god hos os, erfaringen ligeså og vi ligger samlet set inde med stor viden om håndværket.

Du er velkommen til at være med. Smykker har mange faconer og funktioner, og vi arbejder i sølv, bronze, kobber, sten, rav, perler og andre materialer.

Gammelt sølv kan også bruges til at fremstille nyt. Gamle smykker kan renoveres og blive som nye.

 

Du skal medbringe: Sølv. Vi har redskaber, du kan låne, men du er velkommen til at medbringe dine egne. Når man gør noget mange gange, får man måske også lyst til at have sine egne redskaber. måske er det også sådan for dig. Det er det for flere af os.

Du kan kontakte: Kontaktperson for værkstedet den pågældende dag er anført ude i højre side (på mobiltelefoner kommer informationen længere nede på siden). Du er også meget velkommen til at komme forbi og få en snak med os om mulighederne. Kan det lade sig gøre er tirsdag en god dag at komme forbi på (mellem 10.00-14.00). Se også sølvhold om tirsdagen her.

Du er også velkommen til at sende en mail på randers.husflid@gmail.com, så giver bestyrelsen din henvendelse videre, hvis det ligger ud over, hvad de lige selv kan svare på iht. vores område.

For en sikkerheds skyld: Vi vil gerne, at du følger gældende anvisninger ved fx støbninger i takt med, at vi præsenterer dem for dig. Vi er ikke så pjattede med skader, og fx er flydende sølv vældigt varmt uanset, hvilken legemsdel du får det ud over, hvis uheldet er ude. Vi ved, hvornår det er vigtigt, at være påpasselig og på hvilken måde. Vi skal nok lære dig det undervejs og beder dig tage godt imod det.

 

 

Det også nødvendige: Alle sørger godt for at holde orden, rent og ryddeligt. Alle hjælper altid med oprydningen. Også selvom det måske ikke er ens eget, man rydder op. En anden gang er der måske noget, du har glemt, som en anden tager for dig.

Hvert år aftales en hovedrengøring på værkstedet; det kan være til jul, til sommer - eller når det er nødvendigt.

 

Vi sorterer affald så godt som muligt. Restaffald og organisk affald i spandene i de enkelte værksteder. Glas, metal, pap og papir i containerne udenfor. Andet affald kan aftales med huset if til fx storskrald; kontakt servicemedarbejderen.

Brugte klude, viskestykker og håndklæder kan lægges til vask på det lille bord til højre i mellemgangen på vej ud af Husflid (under knagerækken), derfra tager rengøringsassistenten det - hun lægger dem på bordet i det første lokale, når det er vasket. Derfra er det fælles ansvar at få dem fordelt ud til alle håndvaskene i kælderetagen. 

 

Minigalleri viser medlemmernes egne produktioner:

Klik på det enkelte foto for at se det i fuld størrelse
Klik på  X oppe i venstre hjørne for at vende tilbage til oversigten

/media/16864/halskaede-blad-16-05-22-jpeg.jpg
/media/16865/soelv-sort20-jpeg.jpg
/media/16866/soelv-groen50-jpeg.jpg
/media/16867/halskaede-banket-ringe.jpg

KONTAKT


Randers og Omegns Husflidsforening
Fritidscentret
Vestergade 15
8900 Randers C

Mail: randers.husflid@gmail.com

CVR: 17942379

Du finder os i Fritidscentret i Vestergade 15, 8900 Randers C. Vi holder til i Kælderen og benytter os af andre lokaler i huset også. Find os i kælderen første gang du besøger os. Der er indgang fra Vestergade og fra Jernbanegade


Medlem af Fora