Kunstmalere

Billedmageri er for dig, der har lyst til at male og eksperimentere med forskellige materialer på det flade lærred, og for dig som kreerer med dit foretrukne malemedie som det bærende.

 

I vores værksted udfolder malerkunsten sig på allerbedste vis. Her er plads til alle med kærlighed til håndværket og til de med lyst til at prøve det af og øve sig. De meget erfarne, de helt uøvede og alle derimellem.

 

Vi er en lille sluttet kreds og tager gerne imod flere, der har lyst til plettede kitler og pensler bag øret. Vi deler erfaringer med form og komposition, og vi har det rart med hinanden.

 

Kom gerne forbi og få en snak om og med vores malerhold, der har mange år på bagen i husflid-regi. Måske har du været gæst på en af foreningens udstillinger og bemærket en maler, der var aktiv ved staffeliet, og dermed bidrog til den gode stemning? Det har været en af os. Det er ikke et krav, at du har lyst til at stille dig frem på den måde, vores håndværk er bare godt til det.

 

Du skal medbringe: Lærred, blok, maling, blyanter og pensler, og hvad du ellers kan få brug for for at få dine værker til at vokse frem på den tomme flade. Vi tager de fleste af vores ting med frem og tilbage fra gang til gang. Du finder din egen måde at gøre det på.

 

Det helt nødvendige: Alle sørger godt for at holde orden, rent og ryddeligt. Alle hjælper altid med oprydningen. Også selvom det måske ikke er ens eget, man rydder op. En anden gang er der måske noget, du har glemt, som en anden tager for dig.

Hvert år aftales en hovedrengøring på værkstedet; det kan være til jul, til sommer - eller når det er nødvendigt.

 

Vi sorterer affald så godt som muligt. Restaffald og organisk affald i spandene i de enkelte værksteder. Glas, metal, pap og papir i containerne udenfor. Andet affald kan aftales med huset if til fx storskrald; kontakt servicemedarbejderen.

Brugte klude, viskestykker og håndklæder kan lægges til vask på det lille bord til højre i mellemgangen på vej ud af Husflid (under knagerækken), derfra tager rengøringsassistenten det - hun lægger dem på bordet i det første lokale, når det er vasket. Derfra er det fælles ansvar at få dem fordelt ud til alle håndvaskene i kælderetagen. 

 

Minigalleri viser medlemmernes egne produktioner:

Klik på det enkelte foto for at se det i fuld størrelse
Klik på  X oppe i venstre hjørne for at vende tilbage til oversigten

KONTAKT


Randers og Omegns Husflidsforening
Fritidscentret
Vestergade 15
8900 Randers C

Mail: randers.husflid@gmail.com

CVR: 17942379

Du finder os i Fritidscentret i Vestergade 15, 8900 Randers C. Vi holder til i Kælderen og benytter os af andre lokaler i huset også. Find os i kælderen første gang du besøger os. Der er indgang fra Vestergade og fra Jernbanegade


Medlem af Fora